Pravila zasebnosti GDPR

Pravilnik o zasebnosti: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo samostojni podjetnik HARISUN, MIHA HARI s. p. obveščal o novostih v ponudbi na spletu, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S potrditvijo nam dovolite, da vam pošiljamo Novice – sporočila o raznih pomembnih dogodkih, novostih in novih storitvah in Oglasna sporočila – različne ponudbe iz nabora naših storitev.

Za prijavo na e-novice samostojni podjetnik HARISUN, MIHA HARI s. p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice samostojnega podjetnika HARISUN, MIHA HARI s. p. (t. i. opt-in odobritev). Kadar koli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Seznanjamo vas, da se lahko iz sistema sporočil kadar koli izpišete tudi tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo ali pa obvestilo o odjavi pošljete po pošti na sedež podjetja ali na elektronski naslov info@harisun.si. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec samostojni podjetnik HARISUN, MIHA HARI s. p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: HARISUN, MIHA HARI s. p., Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale.

Hvala za zaupanje.

S spoštovanjem

HARISUN, MIHA HARI s. p.

Preverite tudi celotne Splošne pogoje

Miha Hari in Barbara Ulčar

Licenčna svetovalca po metodi P.E.C.A.®
Miha +386 40 862 468Barbara +386 31 885 477
info@harisun.si
HARISUN, Miha Hari s. p.Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti