Kdo sva

Prihajam in odhajam. Življenje niz neštetih je korakov. Marsikaj sem doživel in preživel. Marsikoga srečal. Del poti v družbi sopotnikov prehodil. Včasih na stranpot sem zašel. Se izgubil. A nikdar, prav nikdar nisem hodil sam. Zdaj sem dojel … le Ljubezen me je vedno ščitila, le Ljubezen me nikdar ni zapustila.

Srečen sem, ko samo pohajam. Takrat je živ vsak moj korak. Takrat sem korak, ki se ne trudi pustiti odtisa. Le moje srce se veseli. Z vsem, kar pride mimo. Užijem, kar mi je dano. Delim, kar mi je podarjeno. Postojim, da se zahvalim. Za vse, kar mi je namenjeno. Ko le pohajam, je vsaka pot – prava pot.

Sem Miha Hari

V meni je živ ogenj. Pri 27 letih mi je pogorelo stanovanje – čez noč sem ostal brez vsega, v kar sem finančno vložil. Ostali so samo krediti in teh ni bilo malo. Kasneje se je tudi partnerka umaknila iz te situacije in odnosa z mano. Morda zaradi želje in pričakovanj po lepšem življenju. Znašel sem se na tleh – v materialni in čustveni stiski, nemočen in ranljiv. Ko sem gledal svoja osebnostna pogorišča, sem globoko v sebi vedel, da je to zame bistveno učenje. Kako zgraditi pravilno delovanje, opravljati delo, ki bo imelo globlji smisel in me bo osrečevalo, in na tem graditi zdrave temelje svoje samostojnosti. V stanovanju, ki je zgorelo, tega ni bilo že od samega začetka.

Vse sem poskušal vzeti kot priložnost za osebno rast. Za učenje nevezanosti – tako na materialne dobrine kot tudi na ljudi. Hrepenel sem po resničnih vrednotah, po spoznanju samega sebe. In prosil, da bi imel učitelja, ki to uči. V roku enega meseca sem prišel v stik s perilom P.E.C.A., potem pa eno leto hodil na vodene meditacije in samo opazoval. Opazoval, kako Matjaž Rupert, strokovnjak komplementarne medicine in Alenka Rupert – Aruna, dr. znan. kompl. med., delujeta, kaj učita ljudi, kako se prehranjujeta. Opazoval sem in nisem našel nič drugega kot pravi zgled, srčno delovanje. Zato sem se začel izobraževati za svetovalca po metodi P.E.C.A.® za pregled energije celične aure. Ugotovil sem, da je to edino učenje, ki me je kadar koli zanimalo. Da so to resnično prava znanja. In da to želim delati v življenju. Ker ljudje danes, v tem norem svetu, to potrebujejo. Potrebujemo zavestnega človeka.

Če mi je požar stanovanja v tistem trenutku vzel vse, sem s celostno pomočjo izdelkov, storitev in programov P.E.C.A. ter izobraževanj za licenčnega svetovalca po metodi P.E.C.A.® spoznal ogenj življenja, ki mi je pomagal preiti vse prepreke. Preoblikoval me je, osvobodil čustvenih zablod in vezanosti. Spoznavati sem začel svoj notranji ogenj in igrivost. Prav tako tudi modrost in odgovornost v delovanju, kadar je to potrebno. Ugotovil sem, da v življenju ni vse samo uspešnost, temveč je pomemben predvsem odnos. Odnos do sebe, do dela, partnerja, vseh ljudi. Da je uspeh širši kot samo materialna, denarna uspešnost. Da je celostna rast. Zato se zdaj počutim bogatega, ker predvsem lažje sprejemam in udejanjam vloge življenja, ki so mi namenjene.

Sem Barbara Ulčar

Strokovna celostna pomoč v obliki simbola, izdelkov in storitev P.E.C.A. mi je bila podarjena preko takrat najboljšega prijatelja Miha. Bil je že svetovalec po metodi P.E.C.A.® in kot človeku sem mu globoko zaupala. V njegovi družbi sem bila lahko vsak trenutek sproščena. Sprejemal me je, ko sem žarela, in tudi takrat, ko sem bila bolj klavrna verzija same sebe. V nekem res mračnem obdobju mojega življenja mi je ponudil stik s simbolom P.E.C.A.®. To je bil zame trenutek ponovnega prvega vdiha svobodnega zraka. Trenutek, ko sem začela na novo živeti.

Največji poligon učenja so bili zame vedno odnosi. Tu sem se dostikrat polomila. V zasebnih odnosih sem se trudila, da ljudem ustrežem. Pa so me partnerji vseeno vedno zapuščali. In to čez noč, iz danes na jutri. V poslovnih odnosih sem se borila, da nekaj dosežem. In po merilih družbe tudi sem dosegla. A moje delovanje je bilo prepojeno z naporom in obsesivnim dokazovanjem. O sproščenosti in veselju v bivanju ni bilo več niti sledi. Postajala sem mehaničen človek storilnosti – moja vrednost se je merila samo z učinkovitostjo. Upiralo se mi je, da smo se ljudje v tej nesmiselni tekmi za rezultati med seboj tako pogosto in brezbrižno ranili. Razganjalo me je od besa, spet drugič sem se dušila v žalosti.

Telo me je preko različnih zdravstvenih težav začelo opozarjati, da pretiravam. Pojavljati so se začele težave na rodilih. Najprej neredne menstruacije, kasneje diagnoza policistični jajčniki, spet drugič diagnoza endometrioza. Mojim ginekološkim težavam ni bilo konca. Nekaj časa sem lahko blažila simptome s hormonskimi tabletami in antibiotiki, čeprav sem se po njih počutila zanič. Težave pa so ostajale in se stopnjevale. Vzrokov mi nihče ni znal pojasniti. Ko so se začele pojavljati krvavitve z materničnega vratu, ki jih ni bilo mogoče reševati drugače kot z operacijo, je bilo zame vsega preveč. Svoje psihološke stiske, povezane s temi stanji, sem ves čas odrivala in jih vedno bolj kompenzirala z delom. Z veliko dela. »Jaz vendar zmorem!« sem se prepričevala ves čas. Nadzorovala in maltretirala sem se, a zato postopoma drsela v vedno globljo izčrpanost. V nekem trenutku se mi je zgodil totalen notranji upor: »Nočem zapraviti svojega življenja!«

Potrebovala sem pomoč. In je prišla. Profesionalna energijska celovita asistenca P.E.C.A. Ta energijska metoda mi je pokazala izhod in pot. Pot lastne notranje preobrazbe. Najprej sem spregledala, kje v meni so odpadki, ki me zastrupljajo. Z uporabo izdelkov P.E.C.A. in energijskimi pregledi po metodi P.E.C.A.®, ki jih je zame naredil Miha, sem dobila toliko Ljubezni in moči, da sem sploh lahko pogledala v svoja osebna smetišča. Najtežje se je namreč soočiti z lastnim »drekom«. Ampak gre. Postopoma tudi smeti razpadejo, postopoma shodiš. Hvaležnosti Alenki Rupert – Aruni, dr. znan. kompl. med. in Matjažu Rupert, strokovnjaku komplementarne medicine, ki sta mi strokovno in ljubeče pomagala z energijskimi celjenji, me podprla in verjela vame bolj, kot sem zmogla sama vase, sploh ne morem ubesediti. In najlepše je, ker ta pot vodi vedno naprej. V napredek. Ko se obrnem nazaj, dojemam, da sem svoji bolezni kljub vsem čustvenim dramam in umskim nebulozam pravzaprav hvaležna. Moje telo je danes bolj vitalno kot kadarkoli. Če pri delu začutim, da je naloga končana, grem naprej. In pogumno zamenjam službo. A še važneje – spet se smejim in srečna sem. Zdaj vsaj vem in verjamem, da je mogoče tudi najtežje lastne življenjske izkušnje preobraziti v dobro. Svoje življenje vrednotim samo še po tem, koliko trenutkov sem srečna. Ker si zaslužim žareti! Zato sem sonček P.E.C.A. in ljudem predstavljam izdelke P.E.C.A. Ker je to največ, kar lahko dam sočloveku, in ker si vsak zasluži, da zažari.

Miha Hari in Barbara Ulčar

Licenčna svetovalca po metodi P.E.C.A.®
Miha +386 40 862 468Barbara +386 31 885 477
info@harisun.si
HARISUN, Miha Hari s. p.Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti