Fizično telo

Pregledi EMP fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.®

Na nivoju telesa lahko merimo EMP posamičnih celic, tkiv, organov, tekočin, žlez itd. Cilj opravljenih meritev ni postaviti diagnozo, pač pa le opredeliti, katera struktura v telesu ima motnjo v energijskem delovanju. S pregledom EMP fizičnega telesa lahko določimo, kaj to motnjo odpravlja, da bi lahko telesna struktura dobila ustrezen energijski potencial, ki ji omogoča bolj uravnoteženo ali zdravo delovanje.

S kratkim pregledom EMP fizičnega telesa spoznamo osnovno elektromagnetno polje ali stanje fizičnega telesa. Kratek pregled na splošno opredeli, katere strukture telesa niso pravilno energijsko pretočne in imajo nizko raven energije, ter določi pomoč glede na posameznikovo trenutno energijsko stanje.

Kratek pregled elektromagnetnega polja fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.® nam natančno pokaže, kateri energijski izdelki najbolj učinkovito podprejo naše telo in hkrati določi, kako naj izdelke uporabljamo, da bo telo na osnovi dodane energije bolje delovalo.

Celostni pregled EMP fizičnega telesa je daljši in temeljitejši. Pokaže, kje v telesu je energija pretočna in kje ne, ter določi, zakaj prihaja do težav.

Namenjen je vsakemu človeku, ki se ne zadovolji samo z diagnozo o stanju telesa, pač pa se tudi vpraša, zakaj je do tega stanja prišlo. Pregled pokaže, kaj lahko človek sam stori, da si pomaga pri kakovostnejšem okrevanju oz. k boljšemu počutju.

Miha Hari - moje delo in izkušnje

Spoznal sem, da je razhodov več. Na poti življenja se srečamo s smrtjo bližnjih. Odhajajo svojci, prijatelji, znanci. Iztrošeno telo človeka zaključi svoj namen na Zemlji. Včasih se končajo tudi partnerstva, razhajajo se poslovne poti … a življenje je pot nenehnega spreminjanja. In ko se znajdeš na točki razhoda, lahko uvidiš, kako si postavljen kot človek. Tu se pokaže moč ljubezni, ki jo ljudem dajejo storitve – pregledi po metodi P.E.C.A.®. V človeku se ustvari globlji mir in notranja moč. Iz njiju lahko deluje z drugačno zavestjo – je bolj ljubeč in topel do sebe in do drugih. Dobi drugačen vpogled v življenjske situacije in postaja vedno bolj konstruktiven v svojem delovanju.

Odhod očeta s tega sveta je bila izkušnja, ki me je ogromno naučila – kot človeka in tudi kot svetovalca. Očetu je bil diagnosticiran rak na jetrih in žolčnih vodih, predhodno je že imel sladkorno bolezen. Uradna alopatska medicina je zavrnila izvajanje kemoterapij, tako zelo je bolezen pri njem že napredovala. Del jeter mu je bil odstranjen, žolčni vodi so bili v celoti prepredeni z metastazami. Napovedali so mu en mesec življenja. Oče v komplementarno medicino sploh ni verjel. Toda šele, ko je uradna medicina od njega »dvignila roke«, je bila situacija zrela, da sem mu ponudil pomoč in naredil pregled EMP fizičnega telesa. Ob upoštevanju priporočil, ki jih je ob pregledu dobil in močni lastni volji do življenja, se je njegovo zdravstveno stanje začelo postopoma spreminjati. Oče je ponoči spal na rjuhi P.E.C.A. in takrat se je pri njem sprožilo intenzivno čiščenje telesa. Tako močno se je potil, da se je moral večkrat na noč preoblačiti. Da je nadomeščal izgubljeno tekočino, je pil vodo iz podstavka P.E.C.A., zelo rad pa tudi sok iz aronije, saj se je ob tem počutil bolje. Kot priporočila mu je to pokazal tudi pregled glede na njegovo specifično stanje EMP. V njegovem telesu se je postopoma spet vzpostavila večja bazičnost. Na kontrolnem pregledu, ki ga je imel na Onkološkem inštitutu v Ljubljani čez 3 mesece, so tumorski označevalci pokazali, da v njegovem telesu ni več prisotno žarišče rakavega izvora.

Oče je živel še 5 let. Ko je res prišel končni čas za njegov odhod, smo ga pospremili v miru in harmoniji. Dostojanstveno, brez drame in travm. Tudi mama je izgubo veliko lažje prenesla.

Kot svetovalec lahko preko metode P.E.C.A.® pomagam tudi ljudem, ki so se znašli v čustvenih stiskah in nezdravih družinskih in partnerskih odnosih. Od tod namreč izhajajo mnoga bolezenska stanja. Nezmožnost suvereno zaživeti svoje življenje, ginekološke težave z rodili, neplodnostjo in še mnogo drugih. Sam sem imel živo izkušnjo, s pregledi pa lahko človeka usmerim predvsem globlje vase, kjer je izvor rešitev za vse težave. Pregledi vodijo človeka prioritetno v pravilen odnos do sebe. In posledično od tod tudi v zdrav odnos do bližnjih in drugih ljudi.

Pomemben del pregledov je po mojem vpogledu tudi udejanjanje priporočil, ki jih človeku pokaže pregled energije celične aure. Pregledi vedno natančno in konkretno podprejo vsakega posameznika s točno določenimi izdelki P.E.C.A. ali prehranskimi dopolnili, ki so individualni glede na specifične težave človeka. Če človek potrebuje podporo, sem ob njem za vsa vprašanja ali dodatne razlage, da lahko korak za korakom napreduje. A pomembno je, da sam hrepeni po spremembi in ozavesti, da dela vse korake predvsem zase.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopil v kontakt z vami.

  Miha Hari in Barbara Ulčar

  Licenčna svetovalca po metodi P.E.C.A.®
  Miha +386 40 862 468Barbara +386 31 885 477
  info@harisun.si
  HARISUN, Miha Hari s. p.Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti