Licenčni svetovalec

Metoda P.E.C.A.®

Metoda P.E.C.A.® ali Profesionalna Energijska Celovita Asistenca je mednarodno priznana, samostojna in specifično merljiva energijska metoda, ki temelji na poglobljenem znanju o energijskem ustroju človeškega telesa in psihe ter prostora, v katerem človek živi in opravlja svoje delo.

Predstavlja celovit in profesionalen pristop komplementarne energijske medicine do človeka.

Namenjena je vsakomur, ki se počuti izgubljenega, bodisi zaradi bolezni, psihične stiske ali čustvene bolečine. Namenjena je tudi tistim, ki čutijo, da jih pogosti neuspehi v življenju ovirajo, da bi živeli svoj polni potencial. Istočasno opredeljuje energije v prostoru in jih pomaga vrniti v celovito pretočno ravnovesje.

Metoda P.E.C.A.® ne izključuje drugih metod in je komplementarna oziroma dopolnilna uradni medicini.

 

Licenčni svetovalec po metodi P.E.C.A.®:

  • se za uporabo metode P.E.C.A.® usposobi z ustreznim izobraževanjem in ima pridobljeno licenco za delo po metodi P.E.C.A.®;
  • ima profesionalna znanja o elektromagnetnih poljih in znanje za celovit pregled biopolja človeka in prostora ter za svetovanje o najosnovnejši pomoči z energijskimi izdelki;
  • ima pridobljena znanja o osnovni anatomiji in fiziologiji človeka;
  • se odlikuje po tem, da redno prakticira meditacijo in skrbi za svojo osebno širitev zavesti;
  • je opravil vseh sedem stopenj programa P.E.C.A.;
  • s srcem in s profesionalnim pristopom pomaga ljudem do vrednot P.E.C.A.: MIR, ENERGIJA, USTVARJALNOST, NAPREDEK, ki jih danes svet zelo potrebuje;
  • preglede opravlja s pomočjo radiestezijskega nihala, aktiviranega s kodo P.E.C.A.. Nihalo mu pomaga natančno določiti gibanje in količino energije v merjenem polju, ravnotežje energij in integriteto polja, kot tudi ugotavljati motnje in vzrok za blokade v tem polju.

Licenčni svetovalec Miha Hari

Preglede po metodi P.E.C.A.® čutim kot obojestransko božansko sodelovanje in podporo med ljudmi. Opravljam preglede EMP fizičnega telesa aure in preglede EMP psihičnega telesa – aure. Preko interpretacij pregledov ljudem podajam uvid o njihovem energetskem stanju v fizičnem telesu ali v psihi. Namen svetovanja ni, da ponudim instant rešitve, ki bi človeku odvzele trpljenje, bolečine. Bistvo mojega dela je, da človeku poskušam globlje, z vidika energetskih zakonitosti, pojasniti njegovo stanje. Namen je osvetliti vzroke, zakaj je do težav sploh prišlo. In da predstavim koristne nadaljnje korake, ki ga bodo postopoma vodili v spremembo. Z najširšega vidika lahko človek preko pregledov po metodi P.E.C.A.® dobi spoznanje, kaj ga bolezen ali druga obremenjujoča osebna stanja pravzaprav učijo. Hkrati s priporočili, ki jih odčitam v pregledu, človeku celostno pokažem njegovo individualno pot v napredek. S podporo izdelkov P.E.C.A. lažje izstopi iz nezdravih vzorcev delovanja ali škodljivih življenjskih navad. Z njimi dobi konkretno energijsko podporo in posledično tudi lažje prehaja svoja težka zdravstvena stanja ali življenjske okoliščine. Ko delam preglede po metodi P.E.C.A.®, se ves čas učim, saj ozaveščam in preobražam tudi svoje vsebine. Prihaja namreč čas, ko ne bo veljalo, koliko imaš na bančnem računu, temveč bo prava vrednost, kaj nosi človek v svoji srčni zakladnici in kaj daje sočloveku.

Seveda biti svetovalec P.E.C.A. oziroma iskalec resnice ni vedno lahko. Ker je človek v stalnem preiskovanju in opazovanju samega sebe. Ker se zgodi, da močne preizkušnje in lekcije dobiš s strani najbližjih. Preden sem prišel v stik z univerzalnimi znanji, v katere sem bil vpeljan kot svetovalec P.E.C.A., sem mislil, da se bodo težave uredile same po sebi. Spoznal sem, da je treba po sebi brskati, biti odgovoren do lastnega življenja, biti živ in prehajati skozi življenje zavestno.

Svetovalka Barbara Ulčar

Sem sonček P.E.C.A. Ljudem preko ponazoritev predstavljam delovanje simbola P.E.C.A.®. Prenesem jim spoznanje, kako lahko sebi z uporabo energijskih izdelkov P.E.C.A. ponudijo zelo preprosto, a hkrati konkretno obliko podpore pri različnih zdravstvenih težavah ali v težjih življenjskih situacijah. Simbol namreč človeka postopoma poveže z vitalno silo življenja, ki je vedno prisotna v vsakem posamezniku, v vsaki njegovi celici. Pri delu z izdelki P.E.C.A. me najbolj pritegne, kako specifični energijski izdelki na povsem individualen način vplivajo na zdravstvena stanja ali težave posameznika. Na ta način kot svetovalka doživljam edinstvenost vsakega človek, s katerim se srečam.

Nekaj let sem bila osebna asistentka invalidu po nezgodni poškodbi glave in invalidki z diagnosticirano multiplo sklerozo. Zame je bila to poučna in lepa izkušnja. Pa tudi naporna. Med invalidi in osebnimi asistenti prihaja do tesnih stikov in včasih tudi do konfliktnih situacij. Pri tem delu so namreč prisotne vibracije, ki presegajo golo razumsko delovanje in željo po pomoči sočloveku. Pogosto se zaradi lastne nemoči v bolezni in odvisnosti od pomoči drugih v ljudeh s posebnimi potrebami sproža jeza, agresija, nervoza, pretirana kontrola ali druge destruktivne vsebine. Zanje sploh ni nujno, da so verbalno izrečene, so pa še kako prisotne. Lahko se dotaknejo tudi zaposlenih, ki delajo v socialnem varstvu z invalidi. Zaradi specifične kombinacije psihofizičnih naporov sem pri delu vedno uporabljala spodnjo majico P.E.C.A. S psihološkega vidika mi je izredno koristila, tako da sem lahko sprejela človeka tudi, ko so težke vsebine udarile na plan. Majica P.E.C.A. me je varovala pred temi miselnimi vdori, ki sem jih fizično občutila kot slabost, pritisk na želodec in predel jeter. Pri sebi sem opazila, da se sploh nisem odzivala na izpade.

Invalida nista mogla sama hoditi, priklenjena sta bila na invalidski voziček in potrebno ju je bilo dvigovati. Pogosto me je zaradi napora in prisilne, nenaravne drže bolel križni predel hrbternice. Veliko dobrobit sem začutila ob uporabi mil P.E.C.A. Po končanem delu sem komaj čakala, da sperem s sebe vibracije drugih ljudi ali prostora, ki sem jih nehote »ujela« v svoje energijsko polje. Po tuširanju z mili sem se spet počutila umirjena in sproščena, pa tudi fizične bolečine v predelu hrbtenice so se zmanjšale. V tem obdobju sem tudi spoznala, koliko težav lahko povzroči mešanje energij oziroma prenašanje le-teh iz svojega delovnega okolja v zasebno življenje. Zato so bila energijska mila zame super rešitev in “obvezna oprema”.

Ena od sodelavk me je sama vprašala, kaj počnem, da zdržim to delo in pritisk, ki pač spada zraven, kajti bila je močno utrujena. Predstavila sem ji simbol P.E.C.A.® in tudi ona je začutila njegovo dobrobit. Ob uporabi perila P.E.C.A. je delo ponovno opravljala bolj lahkotno. V odnosih, tako osebnih kot poslovnih, pa je postopoma začela postavljati zdrave in trdne meje. Osebnostno se je spremenila in začela pogumno izražati svoje občutke in mnenja, ki jih je prej pogosto potlačila vase.

Miha Hari in Barbara Ulčar

Licenčna svetovalca po metodi P.E.C.A.®
Miha +386 40 862 468Barbara +386 31 885 477
info@harisun.si
HARISUN, Miha Hari s. p.Ljubljanska cesta 64, 1230 Domžale

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti